Poster Dakwah

Sapa Nandur Bakale Ngundhuh

SAPA NANDUR BAKALE NGUNDHUH

وَمَاۤ أَصَـٰبَكُم مِّن مُّصِیبَةࣲ فَبِمَا كَسَبَتۡ أَیۡدِیكُمۡ وَیَعۡفُوا۟ عَن كَثِیرࣲ

“Lan ora ana bala’ bebendu kang tumiba marang jiwanggamu, kejaba merga olah pokalmu dhewe. Lan Allah paring pangapura marang dosa sing akeh.”

[Surat Asy-Syura: 30]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button