Poster Dakwah

Aja Cethil Supaya Uripmu Mapan

JAKA KENDHIL ORA NUMPAK MACAN
AJA CETHIL SUPAYA URIPMU MAPAN

وَلَا یَحۡسَبَنَّ ٱلَّذِینَ یَبۡخَلُونَ بِمَاۤ ءَاتَىٰهُمُ ٱللَّهُ مِن فَضۡلِهِۦ هُوَ خَیۡرࣰا لَّهُمۖ بَلۡ هُوَ شَرࣱّ لَّهُمۡۖ سَیُطَوَّقُونَ مَا بَخِلُوا۟ بِهِۦ یَوۡمَ ٱلۡقِیَـٰمَةِۗ

“Wong wong kang cethil marang rejeki peparinge Allah, aja duwe panyangka menawa cethil iku luwih becik.

Kamangka cethil iku elek kanggo dheweke.

Lan bandha kang dicethili iku sesuk ing dina kiamat bakal diglubetake marang gulune.”

(QS Ali Imran : 180).
.
✒️ Ustadz Abul Aswad Al Bayaty
.
.
Mangga sami midhangetaken piwucal agami islam arupi : fatwa, wewarah kesaenan, pitutur luhur para ulama, rekaman pengajian para kyai lan sanesipun lumantar channel : NGANGSU KAWRUH
.
Facebook : https://www.facebook.com/ngangsukawruhtv
Instagram : https://www.instagram.com/ngangsukawruhid/
Youtube : https://www.youtube.com/c/ngangsukawruhid
Telegram : https://t.me/NgangsuKawruh
.
Whatsapp :
.
NGANGSU KAWRUH CENTER https://wa.me/6281328818381
.
ADMIN MEDIA
https://wa.me/6281228616811

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button