Do'a harian

Donga Nyuwun Rejeki Ingkang Barakah


Kanjeng Nabi shalallahu ‘alaihi wa sallam nate mucal pandonga ;

اللَّهُمَّ إنِّي أَسْأَلُكَ عِلْماً نَافِعاً، وَرِزْقاً طَيِّباً

“Ya Allah, yektosipun kula niki nyuwun dhumateng Paduka ngelmu ingkang manpangat, lan rejeki ingkang barokah,”

.
(Musnad imam ahmad, 6/322)
.
✒️ Ustadz Abul Aswad Al Bayaty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button