Poster Dakwah

  • Dukun Agawe Cilaka

    DUKUN AGAWE CILAKA Nabi Muhammad shlallahu ‘alaihi wa sallam dhawuh ; ”Sapa wonge teka marang dukun, utawa tukang ramal. Banjur…

    Read More »
  • Dudu Kemlaratan Sing Tak Sumelangake

    DUDU KEMLARATAN SING TAK SUMELANGAKE Nabi shalallahu ‘alaihi wa sallam paring dhawuh ; مَا الْفَقْرَ أَخْشَى عَلَيْكُمْ وَلَكِنِّي أَخْشَى عَلَيْكُمْ…

    Read More »
  • Setan Mlayu Nalika Krungu Adzan

    SETAN MLAYU NALIKA KRUNGU ADZAN إِذا نُودِي بالصَّلاةِ، أَدْبرَ الشيْطَانُ ولهُ ضُرَاطٌ ”Nalika adzan dikumandangake kanggo sholat, setan mlayu nganti…

    Read More »
  • Panguripan Kang Sarwa Bunek

    PANGURIPAN KANG SARWA BUNEK وَمَنۡ أَعۡرَضَ عَن ذِكۡرِی فَإِنَّ لَهُۥ مَعِیشَةࣰ ضَنكࣰا وَنَحۡشُرُهُۥ یَوۡمَ ٱلۡقِیَـٰمَةِ أَعۡمَىٰ ”Sapa wonge mlengos saka…

    Read More »
  • Sapa Nandur Bakale Ngundhuh

    SAPA NANDUR BAKALE NGUNDHUH وَمَاۤ أَصَـٰبَكُم مِّن مُّصِیبَةࣲ فَبِمَا كَسَبَتۡ أَیۡدِیكُمۡ وَیَعۡفُوا۟ عَن كَثِیرࣲ “Lan ora ana bala’ bebendu kang…

    Read More »
  • Aja Tumindak Syirik

    JARIK -AJA TUMINDAK SYIRIK Allah ta’ala dhawuh ; إِنَّ ٱللَّهَ لَا یَغۡفِرُ أَن یُشۡرَكَ بِهِۦ وَیَغۡفِرُ مَا دُونَ ذَ ٰ⁠لِكَ لِمَن…

    Read More »
  • Gajah Diblangkoni – Isoh Kojah Raisoh Nglakoni

    Allah ta’ala paring dhawuh ; یَـٰۤأَیُّهَا ٱلَّذِینَ ءَامَنُوا۟ لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفۡعَلُونَ (2) كَبُرَ مَقۡتًا عِندَ ٱللَّهِ أَن تَقُولُوا۟…

    Read More »
  • Pangudarasane Para Kewan

    Imam Ikrimah رحمه الله paring dhawuh ; دواب الأرض وهوامها، حتى الخنافس والعقارب يقولون: “منعنا القطر بذنوب بني ادم” “Sakabehing…

    Read More »
  • Kautamane Wong Kang Duweni Ngelmu

    KAUTAMANE WONG KANG DUWENI NGELMU Nabi shalallahu ‘alaihi wa sallam paring dhawuh ; وإنَّ فضلَ العالمِ على العابدِ كفضلِ القمرِ…

    Read More »
  • Jihad Sing Paling Gedhe

    JIHAD SING PALING GEDHE Syaikh Abdurrahman bin Nashir As Sa’di ngendika ; ومن أعظم الجهاد: سلوك طرق التعلّم والتعليـم؛ فإن…

    Read More »
Back to top button