ArtikelPoster DakwahUncategorized

Panggih Marang Allah

Allah ta’ala paring dhawuh ;

فَمَن كَانَ یَرۡجُوا۟ لِقَاۤءَ رَبِّهِۦ فَلۡیَعۡمَلۡ عَمَلࣰا صَـٰلِحࣰا وَلَا یُشۡرِكۡ بِعِبَادَةِ رَبِّهِۦۤ أَحَدَۢا

“Sapa wonge kepingin ketemu marang Pangerane (Allah), prayoga dheweke tumindak amal shaleh, lan ora sepisan pisan tumindak syirik marang Allah subhanahu wa ta’ala.”

(QS Al Kahfi : 110)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button