ArtikelE-bookKhutbah Bahasa Jawa

Naskah Khutbah Idul Adha 1445 H – Piwulang Wigati Saka Kanjeng Nabi Ibrahim

bismillahirrahmanirrahiim..

Alhamdulillah, awit sih wilasanipun Allah ta’ala.

Sampun kaserat naskah utawa teks Khutbah Idul Adha 1445 H, anggitanipun Ustadz Abul Aswad Al Bayati, hafidzahullahu ta’ala.

Kanthi irah irahan “Piwulang Wigati Saka Kanjeng Nabi Ibrahim ‘alaihis salam. “

File punika saged dipun download, dipun waos lan ugi dipun gethok tularaken.

Barakallahu fiikum…

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button