ArtikelPoster DakwahUncategorized

Mesem Ngguyu

Nabi shalallahu ‘alaihi wa sallam dhawuh ;

تَبَسُّمُكَ فِـيْ وَجْهِ أَخِيْكَ لَكَ صَدَقَةٌ

”Esem guyumu ana ngarepe sedulurmu iku pinangka sedekah”

(Hadits Riwayat Bukhari wonten sajroning kitab Adabul Mufrad)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button