Poster DakwahUncategorized

Mendem Legine Dunya

Allah Ta’ala paring dhawuh:

زُيِّنَ لِلنَّاسِ حُبُّ الشَّهَوٰتِ مِنَ النِّسَآءِ وَالۡبَـنِيۡنَ وَالۡقَنَاطِيۡرِ الۡمُقَنۡطَرَةِ مِنَ الذَّهَبِ وَالۡفِضَّةِ وَالۡخَـيۡلِ الۡمُسَوَّمَةِ وَالۡاَنۡعَامِ وَالۡحَـرۡثِ​ؕ ذٰ لِكَ مَتَاعُ الۡحَيٰوةِ الدُّنۡيَا ​ۚ وَاللّٰهُ عِنۡدَهٗ حُسۡنُ الۡمَاٰبِ‏

“Yekti digawe endah marang manungsa kasenengan marang perkara kang dipingini arupa wanita, anak-anak, bandha donya arupa emas lan perak. Jaran tunggangan kang edipeni, kewan ternak lan tetanduran. Iku pinangka pepaes ing alam donya. Lan Allah anggadhahi Suwarga pinangka papan bali kang luwih becik.”

(QS Ali Imran : 14).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button