Poster Dakwah

Kautamane Wong Kang Duweni Ngelmu

KAUTAMANE WONG KANG DUWENI NGELMU

Nabi shalallahu ‘alaihi wa sallam paring dhawuh ;

وإنَّ فضلَ العالمِ على العابدِ كفضلِ القمرِ ليلةَ البدرِ على سائرِ الكواكبِ

“Yekti kautamaane wong sing duwe ngelmu agama dibandingke wong sing sregep ngibadah (ananging ora duwe ngelmu) iku kaya dene kautaman rembulan dibandingke karo lintang sing cilik cilik. “

(Shahih Abu Dawud).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button