Poster DakwahTulisan

Jihad Sing Paling Gedhe

JIHAD SING PALING GEDHE

Syaikh Abdurrahman bin Nashir As Sa’di ngendika ;

ومن أعظم الجهاد: سلوك طرق التعلّم والتعليـم؛ فإن الاشتغـال بذلك لمن صحـت نيـتـه لا يوزنه عمل من الأعمال

Kalebu jihad sing paling gedhe, lumaku sadhuwure dalan kanggo ngaji (ngupadi undhaking ngelmi agami, nggayuh imbuhing kawruh syari’at).

Satemene sapa wonge sing sregep ngaji, lurus niate ngarep arep ganjaran saking Allah ta’ala, ora bakal bisa ditandhingi dening amal ibadah apa wae.

(Al Fatawa As Sa’diyah : 45).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button