Poster Dakwah

Aja Tumindak Syirik

JARIK -AJA TUMINDAK SYIRIK

Allah ta’ala dhawuh ;

إِنَّ ٱللَّهَ لَا یَغۡفِرُ أَن یُشۡرَكَ بِهِۦ وَیَغۡفِرُ مَا دُونَ ذَ ٰ⁠لِكَ لِمَن یَشَاۤءُۚ

“Yekti Allah iku ora bakal maringi pangapura marang wong sing tumindak syirik. Lan Allah paring pangapura dosa saliyane dosa syirik kanggo sapa wae sing dikersakke dening Allah”

(QS An Nisa’ : 48)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button